chciałbym zobaczyć te LEDY na oczy. Jak zobaczę to uwierzę.
[O2] Włącznik świateł z opcja auto
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez piotrek_osmiron75, jaki jest sens zakładać ten czujnik...skoro w polsce sie na światłach jezdzi
- sensor deszczu:
bezpieczeństwo: ktoś komu choć raz ciężarówka nadjeżdżająca z przeciwka zalała niespodziewanie szybę setkami litrów wody z koleiny wie po co - sięgnięcie do manetki to cenna sekunda, czujnik reaguje błyskawicznie
poza tym akurat funkcjonalność automatycznej regulacji prędkości/częstotliwości pracy wycieraczek b. dobrze działa moim zdaniem, miałem coś takiego w poprzednim autku i chodziło to całkiem OK.
rain closing: latem w upale można zostawić na terenie strzeżonym (działka, parking w robocie) uchylone szybki i zamkną się automatycznie jak spadnie deszcz
- czujnik światła:
mam rns-a i korzystam intensywnie z navi - codzienne przełączanie trybu pracy wyświetlacza z day na night i odwrotnie w zależności od pory dnia/nocy mnie męczy
- lusterko wewn. i zewn. fotochrom
bardzo fajna sprawa w trasie, miałem w poprzednim aucie i brakuje mi tego
a wyjąwszy wszystko powyżej: modzenie auta to fun - nie?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miron75Zamieszczone przez piotrek_osmiron75, jaki jest sens zakładać ten czujnik...skoro w polsce sie na światłach jezdzi
- sensor deszczu:
bezpieczeństwo: ktoś komu choć raz ciężarówka nadjeżdżająca z przeciwka zalała niespodziewanie szybę setkami litrów wody z koleiny wie po co - sięgnięcie do manetki to cenna sekunda, czujnik reaguje błyskawicznie
z tym że czujnik przeważnie mam ustawiony na min bo inaczej zapieprzają wycieraczki
ręka zrobię to o wiele szybciej, choć nie w każdej sytuacji.
Z resztą się zgadzam w 100% :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentZamieszczone przez miron75Zamieszczone przez piotrek_osmiron75, jaki jest sens zakładać ten czujnik...skoro w polsce sie na światłach jezdzi
- sensor deszczu:
z tym że czujnik przeważnie mam ustawiony na min bo inaczej zapieprzają wycieraczki
ręka zrobię to o wiele szybciej, choć nie w każdej sytuacji.
Z resztą się zgadzam w 100% :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz